Adolescenții criminali din Timiș, arestați pentru omor calificat

39

Cei doi adolescenţi de 15 şi 17 ani, din judeţul Timiş, suspectaţi că au ucis un taximetrist şi apoi i-au aruncat trupul într-o pădure, au fost arestaţi preventiv, luni, pe o perioadă de 30 de zile pentru omor calificat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adolescenţii din Timiş, suspectaţi că au ucis un taximetrist, arestaţi preventiv pentru omor calificat

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, cei doi minori, în vârstă de 15 şi 17 ani, suspectaţi că au omorât un taximetrist şi l-au abandonat într-o pădure, au fost arestaţi preventiv, luni, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru omor calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat în scop de folosinţă.

Conform anchetatorilor, cei doi adolescenţi au plănuit crima cu scopul de a face rost de o maşină cu care să fugă de acasă.

“În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înţelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obţine un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au aşteptat în faţa parcului din localitatea Darova, judeţul Timiş. După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zona feţei, a gâtului şi a pieptului, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceştia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Oraşului Buziaş, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timişoara. Corpul victimei a fost descoperit în data de 23.06.2018”, se arată în comunicat.