Caz cutremurător! Și-a pierdut viața de bucurie că Simona Halep a câștigat Roland Garros. Vezi ce s-a întâmplat

168

Un caz incredibil vine din județul Satu Mare, unde un tânăr a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros, din cauza unui gest stupid.

Attila Ganea (28 de ani) se uita cu câțiva prieteni la finala de la Roland Garros, pe marginea unei piscine, din curtea unui amic de-al său.

De bucurie că Simona a luat punctul decisiv în meciul cu Sloane Stephens, el s-a aruncat în apă. Doar că, felul în care a plonjat i-a fost fatal.

Attila a dat cu capul de fundul bazinului, însă în primele momente de după lovitură el părea să nu aibă nimic, în afara uneui dureri la ceafă.

Bărbatul s-a culcat câteva ore după lovitură apoi s-a trezit și a continuat petrecerea alături de amicii săi. Nu după mult timp, i s-a făcut rău, iar prietenii au chemat o amublanță pentru a-l transporta la spital.

Attila Ganea a ajuns în comă la Spitalul Județean Satu Mare, acolo unde a fost ținut de sâmbătă până luni, când a fost transportat la un spital din Cluj. Apropiații afirmă că familia a solicitat mai devreme transferul acestuia la Cluj pentru o intervenție chirurgicală, dar aceasta nu s-a realizat, notează cancan.ro.