VIDEO/ O sesiune altfel pentru studenții de la Slatina

82
foto: facebook Facultatea de Management - USAMV Bucuresti - Filiala Slatina

Așa cum ne-au obișnuit, și anul acesta absolvenții anului III ai filialei slătinene a USAMV București- profil Agromarketing, pregătesc în sesiune un examen altfel, încercând astfel să-i impresioneze pe profesori și să demonstreze că sunt apți să urmeze o carieră în domeniu.

La filiala Slatina a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București – Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, s-a dat startul sesiunii de final de an universitar. Ca în fiecare an, studenții de la Agromarketing vor susține un examen altfel, nu bazat pe cunoștințe teoretice, ci practice.

“Avem astăzi, ca parte din tradiția facultății noastre, un examen „altfel“, susținut de fiecare dată cu entuziasm de studenții noștri din anul al III-lea, la Agromarketing, sub îndrumarea domnului Șef de lucrări dr. Daniel Nijloveanu. În fața studenților, pe lângă colegii lor se vor afla și elevi de liceu, profesori, reprezentanți ai presei locale, chiar și domnul decan Dinu Toma. Pentru că Facultatea noastră acordă atenție practicii și lucrului în echipă, este important să observăm munca și creativitatea studenților de a promova produse românești respectând criteriile discutate în cadrul cursurilor și seminariilor. “, au anunțat reprezentanții facultății.

Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură si Dezvoltare Rurală este una din cele șapte facultăți ale USAMV București. La Slatina a fost înființată în anul 1998 și înseamnă în fiecare an 300 de studenţi, plus sau minus, 60 de absolvenţi, circa 80 de nou-veniţi şi circa 20 de studenţi la master.