Tragedie la Pleșoiu. Un șofer a murit la scurt timp după ce dăduse în radar. Află ce s-a întâmplat

3310

Un bărbat de 48 de ani din Drăgășani și-a găsit sfârșitul la prânz pe raza comunei Peșoiu. Din cauza vitezei, el a intrat într-un cap de pod după care s-a răsturnat. Interesant este că, în urmă cu doar câteva minute, bărbatul dăduse în radar și a fost sancționat cu amendă contravențională.

Bărbatul venea dinspre Craiova și dorea să ajungă acasă la Drăgășani. Pentru că se grăbea, înainte de Găneasa a dat în radar. Polițiștii l-au tras pe dreapta și-au dat amendă, indicându-i să circule regulamentar. Nu i-a ascultat și, la mai puțin de trei kilometri distanță, tot din cauza vitezei, nu a mai putut controla direcția de mers și, într-o curbă, s-a izbit de un cap de pod. Din cauza impactului puternic, mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. participanții la trafic au sunat la 112. Echipajul medical i-au acordat primul ajutor și au plecat cu el la spital. Din păcate nu a mai rezistat.
,,Șoferul care a murit la Pleșoiu fusese amendat pentru viteză cu doar câteva minute înainte. Omul circula cu viteză pe DN 6 și a dat peste radarul amplasat înainte de Găneasa,, ne-au declarat surse din cadrul Poliției Rutiere.
Din primele cercetări a rezultat faptul că accidentul în care bărbatul a murit a fost cauzat de viteza excesivă și neatenția la volan.

„Din primele verificări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducator auto în vârstă de 48 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe  DN 64, din direcția Găneasa-Drăgășani, pe raza localității Pleșoiu, nu ar fi adaptat corespunzator viteză într-o curbă la dreapta. Urmare acestui fapt, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto a fost transportat la spital, unde a decedat”, susțin reprezentanții IPJ Olt.

Un dosar pentru ucidere din culpă a fost deschis de polițiști.