Incident la Finala Cupei Universității: portarul LPS Târgu Jiu l-a lovit cu pumnul în tâmplă pe un fotbalist din Slatina

1103
foto: facebook Marian Neacșa

Marian Neacșa, atacant al echipei de fotbal LPS Slatina, a ajuns la spital la Craiova, cu pierderi de memorie, după ce a fost lovit pe terenul de fotbal, cu pumnul în tâmplă, de către portarul de la LPS Târgu Jiu. Cele două echipe jucau Finala Cupei Universității.

Cupa Universității, etapa a V-a, s-a încheiat astăzi pe terenul de fotbal de la Căminul 14 al Facultății de Drept cu ambulanța și poliția. Finala disputată între LPS Slatina, reprezentantă a Oltului și câștigătoare a locului I în grupă, și LPS Târgu Jiu s-a terminat cu un incident în urma căruia unul dintre sportivii din Olt a ajuns la spital. “Incidentul s-a petrecut cu 2 minute înainte de fluierul de final. Eram conduși și nu se mai putea face niumic, când a izbucnit o altercație în urma unul banal fault. Portarul echipei din Târgu Jiu a venit și l-a lovit pe sportivul nostru Marian Neacșa cu pumnul în tâmplă. Am intervenit pentru a acorda primul ajutor, am trimis sportivii la marginea terenului și am sunat la 112. Băiatul a ajuns la spital la Craiova cu pierderi de memorie. Este în stare bună, însă va rămâne spitalizat pentru investigațiile medicale ce se impun. Este regretabil că se întâmplă așa ceva pe un teren de sport, astfel de fapte nu-și au locul nicăieri. Condițiile, organizarea, totul au fost excelente, noi am reprezentat cu cinste Oltul, am jucat finala”, ne-a declarat antrenorul echipei de juniori, Cristian Stănculețu.

Cazul a ajuns şi în atenţia IPJ Dolj.

LPS Slatina s-a calificat în finala „Cupa Universităţii”, după ce a câştigat faza zonală a ONSS la fotbal. La această competiție au participat echipe din Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea și Mehedinți, arbitrul meciului din finală fiind Sebastian Colțescu, Liga I.