8 posturi scoase la concurs la ANIF- Caracal

489

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, Filiala Teritorială Olt-Dunăre din Caracal recrutează personal. Instituția organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a opt posturi.

5 iunie este termenul limită de depunere a dosarelor de către cei interesați să lucreze în cadrul ANIF- Caracal. Se caută: trei consilieri, doi subingineri, un muncitor calificat și doi referenți (unul debutant).

Pentru consilieri se cer studii tehnice superioare de lungă durată, minimum 2 ani vechime; pentru subinginer – studii tehnice superioare de scurtă durată, minimum 2 ani vechime; pentru muncitor calificat – școala generală (8 ani / 10 ani), curs calificare de profil; pentru referent  – studii liceale, minimum 2 ani vechime, iar pentru referent debutant – studii liceale.

Concursul se va organiza pe 13 iunie proba scrisă și pe 19 iunie interviul.

ANIF se ocupă se ocupă cu administrarea, întreținerea, repararea și exploatarea lucrărilor de irigații, desecări- drenaje, combaterea eroziunii solului, îndiguiri, baraje, consolidări mal, ziduri de sprijin, inclusiv apărarea împotriva inundațiilor și ghețurilor, fenomenelor meteorologice periculoase și accidentelor la construcțiile hidrotehnice din amenajările proprii.