Festival național de dans la Slatina, cu participarea baronesei Emma Nicholson

139

Slatina va găzdui sâmbătă, 26 mai, Festivalul Național de Dans „Împreună pentru Viitor”, la care vor participa elevi din 15 județe și Capitală. Concursul se va desfășura în prezența Emmei Nicholson, baronesa de Winterbourne.

Casa Tineretului Slatina va găzdui sâmbătă o competiție de dans la care vor participa echipe din numeroase județe ale țării, câștigătorii având onoarea de a primi premiile de la Emma Harriet Nicholson, Baronesa de Winterbourne.

Festivalul Național de Dans „Împreună pentru Viitor”, ediția a XI-a, este organizat de Ministerul Educației, în colaborarea cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Asociația Children’s High Level Group, în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Potrivit IȘJ Olt, la festival participă echipe mixte (elevi voluntari- elevi beneficiari), calificate în urma fazei regionale, care provin din județele: Botoșani, Brașov, Călărași, Constanța, Dolj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Timiș, Telerorman și municipiul București.

Baroneasa Nicholson este preșesinta Asociației Children’s High Level Group, membră al Parlamentului European pentru Anglia de Sud-est.