Turiștii din străinătate au venit deja la Mamaia, pentru festivalurile de 1 Mai

115

 

Staţiunea este plină de tineri din Anglia, Franţa, Dubai, Canada şi chiar Australia. Au venit special pentru festivalurile de muzică electronică şi pentru evenimentele din cluburi. De joi seară, sunt aşteptaţi mii de oameni şi în Vamă Veche.

La cele două festivaluri de muzică electronică Sunwaves şi Kudos vor participa nu mai puţin de 130 de DJ, iar concertele încep de joi seară.

 

Astfel de evenimente au atras mii de turişti străini, iar câteva sute au ajuns deja în nordul staţiunii. Zeci de britanici au luat cu asalt plaja înainte de a se caza. Au fost suprinsi de vremea bună şi nu s-au sfiit să facă baie în mare. Abia aşteaptă apusul, când încep petrecerile.

În total, în Mamaia se vor aduna 30 de mii de oameni. În această staţiune vă mai puteţi caza cu 80 de euro pe noapte la un hotel de 4 stele sau cu 60 de euro la unul de trei, însă nu în zona de nord.

În Vama Veche nici vorbă de locuri libere, dar acolo există varianta campării gratuite pe plajă cu cortul. La Eforie, Costineşti şi Neptun sunt deschise doar câteva hoteluri, dar să nu vă aşteptaţi să găsiţi atmosfera din Mamaia sau din Vama Veche.