Român condamnat în UK după ce a abuzat sexual o tânără timp de un an

52

Un român care a violat în mod constant, timp de un an, o tânără britanică cu deficiențe a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

Florin Călin Trifan, de 40 de ani, “a controlat-o și manipulat-o” pe tânăra de de 20 de ani și a supus-o la abuzuri sexuale crunte chiar în casa familiei sale din Harrow, nord-vestul Londrei, potrivit standard.co.uk.

Victima, cu deficiențe intelectuale și fizice, a fost agresată sexual de către Trifan de zeci de ori între ianuarie 2015 și ianuarie 2016. Familia tinerei a suspectat că ceva cumplit se întâmpla, însă aceasta nu a avut curajul să mărturisească ce i se întâmpla. Într-un final, a povestit unui angajat social coșmarul ei.

Trifan a fost a fost arestat după anchetă pentru viol și agresiune sexuală. Miercuri, 25 aprilie 2018, el a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

Detectivul Angie Meadows, de la Poliția Metropolitană, a declarat: “Trifan a controlat și a manipulat victima în timpul campaniei sale de agresiuni împotriva ei, cauzându-i ei și, ulterior, familie, chinuri considerabile.