225.000 de lei pentru „Disney Cup”. Primăria Slatina trimite la Disneyland cei mai buni elevi

749

Cei mai buni trei elevi de clasele V – VII de la fiecare unitate de învățământ din Slatina vor merge și anul acesta în excursie la Dineyland Paris. Câștigătorii vor fi desemnați prin concursul Disney Cup. Astăzi, consilierii locali au pe ordinea de zi proiectul privind regulamentul de organizare și alocarea fondurilor necesare de la bugetul local.

225.000 de lei va aloca anul acesta Primăria Slatina pentru organizarea, alături de IȘJ Olt, pentru al doisprezecelea an consecutiv, a  manifestării de cultură generală „Disney Cup” la care se pot înscrie elevi din clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a din municipiul Slatina. Concursul va fi organizat pe 7 iunie, iar premiile acordate elevilor câştigători vor consta într-o excursie la Disneyland – Paris (Franța).

4 iunie este termenul până la care școlile își pot înscrie elevii în concursul ce se va desfășura simultan în toate gimnaziile din Slatina. Elevii trebuie să răspundă la 40 de întrebări tip grilă, subiectele fiind întocmite de către IȘJ Olt. În situația în care un elev care a mai fost anii trecuți la Dineyland va obține și anul acesta punctaj maxim, el va fi recompensat cu un premiu în valoare de 700 de lei, urmând ca în Franța să meargă următorul clasat.