Festivalul „Bucurie în mișcare”, la Slatina pe 26 și 27 mai

112

Slatina va găzdui Festivalul „Bucurie în mișcare” la finele săptămânii viitoare, după ce a câștigat competiția “Alege Mișcarea Azi”.

26 și 27 mai sunt zilele pe care organizatorii Festivalului Bucurie în mișcare le-au stabilit pentru Slatina. Între orele 10.00- 19.00, pe esplanadă, se va da startul distracției prin mișcare, cei prezenți putând lua parte la zeci de activități, împărțite astfel:

1. Jocuri și concursuri pentru copii și familie;
2. Competiții sportive;
3. Careul cu jocuri pentru cei mici;
4. Scena cu demonstrații sportive, muzica si dans;
5. Jocuri de team-building;
6. Crosul Bucurie în Mișcare;
7. Crafturi, jocuri diverse si facepainting;
8. Zona cu bunătăți
9. Zona de relaxare și testare a unor produse destinate miscarii.

Slatina a câștigat competiția “Alege Mișcarea Azi” fiind unul din cele 12 orașe din țară care va găzdui Festivalul „Bucurie în Mișcare” de anul acesta.Competiția a fost organizată de Asociația 11even, „Alege miscarea azi” fiind parte integrată a programului “Bucurie în Mișcare” 2018, program susținut de Kaufland România.

Festivalul va face ca Slatina să devină  centrul activităților în aer liber care vor îmbrăca diverse forme. Ele vor aduce împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment plin de viață și deschis întregii comunități.