Primăriile oltene angajează muncitori, șoferi, hingheri și inspectori. Vezi care și condițiile

555

Mai multe primării oltene recrutează în această perioadă angajați noi. Concursurile vor fi organizate luna viitoare.

Ultimele anunțuri de angajare în administrația public locală olteană aduce joburi vacante la mai multe primării din județ. Au lansat anunțuri de recrutare primăriile Piatra Olt, Corabia, Vișina și Traian. Se caută în principal muncitori, șoferi, hingheri, inspectori.

Primăria Oraşului Piatra Olt organizează concurs de recutare pentru două posturi de conducător auto, grad/treaptă profesională I și 3 posturi pentru muncitor, grad/treaptă profesională I. Pentru primele posture administrația orășenească impune condiția de studii medii/generale, permis categ B și D și cel puțin 9 ani vechime , iar pentru muncitori acelșeași condiții, cu excepția permisului de conducere. 10 aprilie este termenul limită de depunere a dosarelor pentru concursul organizat pe 18 aprilie proba scrisă și 19 aprilie interviul.

Primăria Oraşului Corabia caută 5 angajați: şef serviciu, îngrijitori câini și prinzător câini în cadrul Serviciul pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, la care se adaugă posturile de supraveghetor și muncitor calificat în cadrul Serviciului Cultural. Pentru ecarisaj se cer studii superioare- șef serviciu, restul studii medii și vechime 5 ani pentru toate posturile, în timp ce pentru postul de supraveghetor – 6 luni, iar pentru postul de muncitor calificat 1-9 ani. Tot 10 aprilie este termenul de depunere a dosarelor, proba scrisă fiind organizată pe 19 aprilie, iar interviul pe 23 aprilie.

Primăria Comunei Vişina a scos la concurs posturile de inspector, clasa I, gradul profesional – asistent – Compartiment financiar – contabilitate și referent, clasa III, gradul profesional superior – Compartiment Agricol şi Cadastru. Pentru primul post se cer  studii universitare în ştiinţe economice și 1 an vechime, iar pentru al doilea studii liceale și 9 ani vechime. 11 aprilie este data limită pentru depunerea dosarelor, concursul fiind organizat pe 23 aprilie- proba scrisă și 25 aprilie interviul.

Și Primăria Traian recrutează angajați. Are nevoie de 2 paznici, cu  minimum şcoală profesională finalizată cu diplomă; vechime în muncă; atestat de pază; domiciliul stabil în comuna Traian. Proba scrisă va fi organizată pe 12 aprilie, data susținerii interviului nefiind stabilită.