Acasă Local Actualitate Atenţie, şoferi! Drumuri distruse de alunecăruile de teren. Vezi ce au decis...

Atenţie, şoferi! Drumuri distruse de alunecăruile de teren. Vezi ce au decis autorităţile

239

Autorităţile judeţene împreună cu poliţiştii au luat decizia de a închide un drum judeţean şi a restricţionat circulaţie pe un altul. Măsurile au fost determinate de alunecările de teren care au distrus acostamentele drumurilor.

În această seară, drumul judeţean 679 B, în satul mândra, comuna Văleni, a fost închis, după ce acostamentul a fost erodat pe zeci de metri din cauza apelor scurse de pe versanţi.

Pompierii Detaşamentului Caracal acționează în această seară în comuna Văleni, sat Mandra, cu o motopompă remorcabilă, pentru evacuarea apei acumulate în urma topirii zăpezii. În zona respectivă, Drumul Județean 679 B a fost închis din cauza apei care a erodat acostamentul drumului pe aproximativ 20 de metri liniari.

Tot din cauza erodării terasamentului ca urmare a distrugerii acestuia de apa scursă de pe versanti s-a decis ca drumul judeţean 546, pe raza localităţii Teslui, să fie restricţionat, după distrugerea versantului stâng al drumului spre Verguleasa. Potrivit ISU, alunecarea de teren a distrus drumul, pe acest sens, pe o lungime de 100 de metri liniari.

 

 

 

You cannot copy content of this page