Produsele de post, pericol pentru sănătate. Experții avertizează

57

Anumite produse de post reprezintă un pericol pentru sănătate, acestea conținând foarte multe E-uri, după cum spun experții.

“Regimul acesta este sănătos şi pentru noi, oamenii sănătoşi, pentru toată lumea e bine să ţină post, dar ar trebui să consume produse naturale. Mai sunt acele brânzeturi vegetale, care au de asemenea E-uri, chimicale, numai porcării. Postul era cu alimente pe care le aveam din grădina noastră, nu pateu vegetal, pateu nu ştiu de care. Postul se consideră o detoxifiere a organismului. După o perioadă atât de lungă în care nici mişcare n-am făcut şi am mâncat carne de porc şi ce am mai avut noi pe la garniţă, urmează această perioadă în care să consumăm cât mai multe fructe şi legume, şi dacă se poate cât mai puţin procesate termic, să-şi păstreze proprietăţile“, sfătuieşte medicul primar Diana Stuparu.