PNL Olt, un du-te – vino până la reconstrucţie

99

În plin proces de reconstrucţie după alegerea unui nou preşedinte al organizaţiei judeţene şi numirea ca interimar a unui nou preşedinte al organizaţiei municipale slătinene, în PNL Olt este, în acest moment, un du-te – vino.

Unii pleacă, alţii vin. PNL Olt este în continuă transformare, cu mişcări de „trupe” mai mult sau mai puţin importante. Notabilă este primirea în rândul liberalilor olteni a unui fost şef al poliţiei judeţene, dar şi plecarea, consemnată de olt-alert.ro, deocamdată doar „cu sufletul” a doi primari din cei 17 pe care îi are partidul în Olt.

Fostul şef al IPJ Olt, Ion Voicu, pensionat în 2013 în urma scandalului generat de fosta poliţistă Melania Renghea care şi-a înjunghiat fostul şef, s-a înscris ieri în partid, ca simplu membru, deocamdată. Președintele interimar al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu a confirmat „achiziţia”.

Pierderea a doi primari- de la Osica de Jos şi Slătioara nu a fost însă confirmată de preşedintele PNL Olt Liviu Voiculescu. Se pare că Marian Pistol și Savu Ungureanu au trecut de partea social- democraţilor.