CSM Slatina, fără puncte din deplasarea la Cluj

105

CSM Slatina a pierdut întâlnirea disputată la Cluj cu Universitatea. După o primă repriză bune, fetele Victorinei Bora au intrat la vestiar cu un gol avantaj pe tabela de marcaj. Repriza secundă a aparţinut gazdelor care au înscris cu şase goluri mai mult decât handbalistele noastre. Scor final 28 la 23.

Oboseala acumulată de handbalistele de la CSM Slatina în ultimele două săptămâni şi-a spus cuvântul. După o repriză bună în care au condus ostilităţile pe teren, scor 14 la 15 la pauză, sportivele antrenate de Victorina Bora au cedat în partea a doua a jocului.  Greşelile pe bandă rulantă le-a permis ardelencelor nu doar să preia ostilităţile pe teren dar şi să încheie întâlnirea cu un avantaj de cinci goluri.

Întâlnirea a fost una importantă pentru ambele echipe. Dacă CSM Slatina câştiga putea juca degajat restul meciurilor, fără emoţiile jocurilor din play-off, iar U Cluj intra rău în loteria rezultatelor. Scorul de pe tabela de marcaj a făcut ca echipa ardeleană să ne egaleze la puncte şi să ne depăşească în clasament ca urmare a rezultatelor din întâlnirile directe.

Până la începutul lunii aprilie, Liga Naţională ia pauză.  Fetele lui Bora au timp să se odihnească, refăcându-se fizic. Ele vor juca următorul meci, acasă, pe 4 aprilie, cu HC Zalău.