Accident cu victime multiple la Balş. Trei tineri au ajuns la spitalele din Craiova şi Slatina

3622

Un tânăr din Balş a fost la pas să provoace o tregedie.  Aflat la volanul autoturismului personal, în care se mai aflau doi amici, o fată şi un băiat, din cauze vitezei, pe fondul neatenţiei, a pierdut cotrolul volanului şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului. În urma impactului atât el, cât şi amicii au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spitalele din Craiova şi Slatina.

Accidentul s-a produs la ieșirea din Balș spre Slatina, pe E 574. La faţa locului au intervenit, în urma apelului la 112, un echipaj SMURD şi două ale Serviciului judeţean de Ambulanţă Olt.

 

,,Șoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din orașul Balș, a fost găsit conștient, politraumatizat prin accident rutier și a fost transportat la UPU Craiova, după ce a fost stabilizat la spitalul din localitate.

Celelalte două victime, un bărbat în vârstă de 22 de ani, cu traumatism șold și traumatism cranio-cerebral și o femeie, în vârstă de 20 de ani, cu traumatism coloană lombară și traumatism cranio-cerebral, amele din Balş, au ajuns la UPU Slatina”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.