Crima de la Psihiatrie a fost premeditată. Află ce scria în cele două bilete de adio lăsate de criminal

1458

Crima de la Secția de Psihiatrie a spitalului din Slatina nu a fost urmare a furiei născute pe moment în mintea criminalului gelos. Ea a fost premeditată. Acest lucru o demonstrează cele două bilete de adio lăsate de criminalul sinucigaș.

Rudele și colegii celor doi angajați ai Secției de Psihiatrie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost găsite de sora criminalului sinucigaș, iar celălalt de colegii celor doi. Unul dintre bilete a fost găsit în garsoniera bărbatului, situată într-un bloc din apropierea spitalului, iar celălalt a fost găsit de colegi într-o haină a bărbatului lăsată la vestiar.

În cele două bilete, bărbatul vorbește despre faptul că iubita îl înșela și că încerca, împreună cu noua cucerire să pună mâna pe o afacere pe care o dezvoltaseră. Cele două bilete au ajuns abia la 10 ore de la tragedie în posesia anchetatorilor. Aceștia nu au făcut o percheziție la locuința bărbatului și nici la spital pentru a constata dacă acesta a lăsat vreun bilet de adio în care își justifica într-un fel sau altul gestu.