Mare scandal în competiția ”Duelul Ansamblurilor” la Măruță. Un primar și-a pus angajații să trimită sms-uri a căror sumă a ajuns la un miliard de lei vechi

318

Mare scandal în competiția națională ”Duelul Ansamblurilor” produsă de Măruță la Pro TV. Ansamblul Doina Bascovului a obținut peste 60.000 de voturi, învingând astfel ansamblul Zestrea Budureștii din Bihor și Doina Cârcinovului de la Priboieni, doar că nu pe merit, din câte se pare. Angajații Primăriei Bascov au făcut o mobilizare ca în filme și au trimis mesaje la Pro TV de pe telefoanele de serviciu pentru a vota ansamblul Doina Bascovului. Prețul a fost de 25 eurocenți un sms, suma totală ridicându-se la aproape un miliard de lei vechi.

Sorin Lupu, primarul din Priboieni, a dat un răspun sincer situației: ”Am pierdut. Asta e! Am câștigat locul III. Ce? Avem noi bani să dăm sms-uri ca Bascov? Important este că am ajuns acolo. Ce? Eram nebuni să dăm sms-uri? Mai bine dacă străngeam bani îi dădeam la copii. Noi ieri am sărbătorit. Am tăiat un porc… Am pus mână de la mână, am cumpărat un porc și l-am tăiat profitând de vremea aceasta frumoasă. Am avut și un invitat de onoare în persoana lui Gelu Voicu de la București. Dacă diseară de la 8 la 10 suntem în direct la Etno înseamnă că noi suntem cei mai buni. Am fost invitați la Etno TV și au recunoscut că noi am fost cei mai buni, dar nu am avut bani… Suntem o comună săracă, avem taxe și impozite încasate pe an de 5,5 miliarde de lei vechi, iar iluminatul public este un miliard pe an. Ăștia sunt banii!”.