Autorități din Olt și Teleorman ÎN ALERTĂ pentru salvarea unui copil

125
foto: arhivă

Salvatorii din două județe încearcă să învingă vitregiile iernii pentru a prelua o fată de 9 an, cu stare febrilă și vărsături, din comuna Băcălești, aflată la granița cu Mihăeștiul. Pentru a putea ajunge la locuința familiei s-a solicitat de la Craiova o șenilată de dimensiuni mari. Acțiunea este coordonată de la fața locului de prefecții celor două județe.

Localitatea teleormăneană este scufundată în nămeți ce depășesc chiar și un metru și este aproape imposibil de ajuns fără ajutorul unui utilaj special. Șenilata monobloc solicitată de la Craiova este în drum spre Mihăești. Pentru a scurta drumul, aceasta este adusă pe un trailer.

,,Șenilata a trecut de Caracal și cred că în maxim 20 minute ajunge la Mihăești. Eu sunt pe drum și în 10 minute cred că ajung. La fața locului va ajunge și prefectul de Teleorman. Vrem să fim acolo și să impulsionam și să dirijăm acțiunea care este una extrem de importantă și de dificilă. Este vorba de viața unui copil, o fată de 9 ani,, a declarat Silviu Neacșu, prefectul de Olt.

Șenilata este așteptată la Mihăești de utilajele de deszăpezire de la Drumuri Naționale, echipaje de la  și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Aici urmează să preia fata și să o aducă la SJU Slatina

Știre în curs de actualizare