Vremea rea suspendă examenul de permis doar pentru categoria A

130

Codul Portocaliu nu împiedică viitorii șoferi să dea de permis. Doar pentru categoria A au fost suspendate probele de oraș la nivelul Oltului.

30 de olteni vor susține astăzi proba de oraș. Codul Portocaliu nu reprezintă o piedică ci, din contră, o confirmare în plus că sunt apți să conducă pe orice vreme. Doar candidații înscriși la categoria A se bucură că au scăpat de evaluare pe viscol.

„Se circulă în condiții de iarnă, așa că nu avem motive să suspendăm examinarea. Astăzi vor susține proba practică circa 30 de candidați. Doar examenele pentru categoria A au fost suspendate până ce carosabilul va fi uscat și va permite susținerea probei. La această categorie s-au înscris 2 persoane. În funcție de evoluția vremii, dacă va fi cazul, Instituția Prefectului județului Olt, în subordinea căreia funcționăm, va lua decizia suspendării examinării. Atâta timp cât se circulă, nu se pune problema suspendării susținerii probei practice.”, ne-a declarat Florin Hoară, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt.