Doi copii, victime într-un accident cumplit

142

Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane, printre care doi copii, au fost rănite, duminică seara, într-un accident produs pe DN7, în localitatea Sântuhalm din Hunedoara. Traficul a fost blocat în zonă din cauza incidentului.

Două mașini au fost implicate în accidentul care a avut loc duminică seară pe DN 7, în localitatea Sântuhalm, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, potrivit Mediafax.ro.

 

Șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent de o altă mașină care circula regulamentar. La volanul acesteia se afla un bărbat de 41 de ani din Simeria care a murit în urma impactului violent.

„Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Haţeg, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, din direcţia Deva spre Simeria, a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune cu autoturismul condus de un bărbat care conducea regulamentar un autoturism înmatriculat în judeţul Hunedoara. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul şoferului care circula regulamentar, singur în maşină, şi rănirea a cinci persoane, şoferul de 44 de ani şi patru pasageri din autoturismul condus de acesta, care au fost preluate de echipajele medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, ancheta urmând a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului”, a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de Poliţie care fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii incidentului.