IMAGINI ȘOCANTE Două mașini s-au făcut praf, o fetiță a murit, patru persoane sunt rănite

331

O fetiţă de şase ani şi-a pierdut viaţa cu puţin timp în urmă, într-un cumplit accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc la ieşirea din Buziaş spre Lugoj, pe DJ 592.

În cele două maşini care s-au izbit frontal, după ce şoferul uneia dintre ele a pierdut controlul volanului, se aflau cinci persoane: trei adulţi şi doi copil. Trei adulţi au rămas încarceraţi în urma impactului iar un copil de şase ani a fost rănit grav, celălalt scăpând ca prin minune. Copilul rănit grav, o fetiţă, a fost preluat de o ambulanţă SAJ în stop cardiorespirator, dar nu a supravieţuit.

Pentru a acorda primul ajutor victimelor, la faţa locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, două autosanitare SMURD, o autospecială de transport victime multiple, doi ofițeri și 22 de subofițeri și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru omor şi vătămare corporală din culpă. poliţşiştii încearcă să stabilerască imprejurările în care a avut loc tragicul accident.