DRAMĂ Un oltean a ars de viu, în propria locuință

517

Un bărbat de 60 de ani din comuna Dăneasa a ars de viu, în această seară, după ce flăcările i-au cuprins locuința. Singur și fără venit, omul folosea o lumânare pentru a face lumină în casă. Cel mai probabil incendiul a izbucnit de la aceasta.

Incendiu a fost anunțat la 112 de unul dintre vecinii bărbatului, care a văzut focul care cumprinsese una dintre camerele locuinței.

La locul dezastrului  au intervenit pompierii din cadrul Gărzii Stoenești cu două autospeciale și un echuipaj SMURD. Din păcate, pentru proprietarul locuinței, un bărbat de 60 ani,nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Acesta fusese practic carbonizat.

Omul trăia singur într-o casă bătrânească, mică, care nu era racordată la rețeaua de alimentare cu energie electrică și își lumina încăperea ajutorul unei lumânări.

„Este vorba de o casă bătrânească. Pompierii din Garda Stoenești au găsit-o arzând pe o suprafață de 20 de metri pătrați. Proprietarul locuinței, un bărbat de 60 de ani, a fost găsit decedat. El prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt,  Alin Băsășteanu.

Potrivit acestuia, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este o lumânare lăsată nesupravegheată.