11,2 milioane lei pentru funcționarea CSM. Anul acesta se construiesc terenuri de tenis

286

Primăria Slatina va aloca în acest an Clubului Sportiv Municipal suma de 11,2 milioane lei. Bugetul va fi supus aprobării consilierilor locali în ședința extraordinară de mâine.

CSM Slatina, unitate în subordinea căreia funcționează și Clubul Nautic și de Agrement Plaja Olt, va primi de la bugetul local pentru acest an suma de 11,2 milioane lei, bani necesari pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare, ce cuprind printre altele și salarii, vouchere de vacanță, chirii și deplasări/detașări/transferuri sportivi, dar și investiții. Cheltuielile de personal se ridică în acest an la 4,5 milioane lei.

În ceea ce privește investițiile, în buget sunt incluse, cu finanțare de la bugetul local: expertiza tehnică pentru stadionul 1 Mai- 50.000 lei, amenajare construcții terenuri de tenis- 2,2 milioane lei și studiu fezabilitate, proiect tehnic și documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire pentru amenajarea terenurilor de tenis- 150.000 lei. De asemenea, excedentul bugetar de anul trecut, în sumă de 461.510 lei, va fi folosit pentru cheltuieli de dezvoltare, urmând a fi achiziționate: tractor multifuncțional deszăpezire și aerat nisip plajă, autoutilitară, tractor tuns gazon, barieră acces, bandă alergare, barcă intervenții și alte achiziții de aparatură necesare desfășurării activității clubului.

În cadrul CSM funcționează secții de atletism, box, handbal, karate, lupte și tenis de masă, iar anul acesta municipalitatea intenționează să înființeze și o secție de fotbal.

Primăria Slatina va avea echipă de fotbal