VIDEO REVOLTĂTOR Două infirmiere din Vaslui sunt preocupate cu spartul seminţelor, în timp ce pacienţii le imploră să-i ajute

133

Un nou caz, cu angajati ai Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui care nu-si fac treaba, a fost semnalat de cititorii publicației locale vremeanoua.ro.

Video-ul în care douã infirmiere sunt surprinse spargând seminte, în timp ce un tânãr cu arsuri grave la picioare se roagã de ele sã fie dus în salon a fost primit la redacția site-ului citat, care l-a făcut public. “N-am pãtit asa ceva de când sunt eu”, le-a spus pacientul celor douã femei.

Impasibile, angajatele SJU Vaslui îsi vãd în continuare de activitatea cu semințe., relatează vremeanoua.ro. Aceeași publicație mai scrie că în ultimii ani, salariile angajatilor spitalului s-au dublat, o infirmierã ajungând sã câstige chiar si la 3000 de lei lunar.

Rudele bãrbatului ajuns la spital cu arsuri grave spun cã au fost nevoite sã astepte câteva zeci de minute pânã acesta a fost dus în salon. “Am asteptat vreo 15-20 de minute pânã i-au adus pijamalele. S-a schimbat, iar dupã aia infirmierele si-au reluat activitatea de a mânca seminte. Pe cât de profesionist s-au purtat medicii si asistentele de la Urgente, pe atât de urât s-au purtat cele douã infirmiere”, ne-au declarat rudele pacientului.