Promovatorii Slatinei, premiați de primărie

141
foto: Gheorghe Geantă

Primăria municipiului Slatina a premiat astăzi cei mai activi slătineni care, cu ocazia zilelor urbei, au surpins în imagini frumusețile, valorile sau istoria capitalei Oltului.

„#slatina650”, proiect special dedicat împlinirii a 650 de ani de la prima atestare documentară a orașului, prin intermediul căruia s-au promovat pe  site-ul special lansat de primărie acțiunile organizate timp de patru zile  (20- 24 ianuarie) de către administrația municipală, dar și diverse  informații despre capitala Oltului, s-a finalizat astăzi cu premierea slătinenilor care au acceptat provocarea de a se înscrie într-un concurs online. Concursul s-a bazat pe postarea de mesaje și fotografii la ceas aniversar.

Astăzi, primăria a premiat câștigătorii concursului lansat la începutul lunii trecute. „În urma analizării mesajelor și fotografiilor postate, câștigători au fost declarați următorii: Gheorghe GEANTĂ,  Adrian Ștefan POPA și Constantin VOINESCU. Persoanele menționate au intrat în posesia premiilor simbolice, așa cum s-a anunțat, constând în diverse documente legate de aniversarea celor 650 de ani de existență a Slatinei, printre care filmul documentar Vârstele Slatinei realizat cu această ocazie, cărți poștale special editate, calendar,etc.”, a declarat Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina.

„Când am postat pozele, nu am făcut-o cu gândul că voi fi premiat, mai ales că nu am aparatură „alura” de profesionist. De când sunt pe FB, am postat poze cu Slatina și împrejurimile sale. „, a menționat Gheorghe Geantă într-un mesaj pe facebook.

„Mi se pare normal să îți promovezi orașul unde te-ai născut, unde ai copilărit prin fotografii și filmări”, ne-a declarat și Adrian Ștefan Popa, cunoscut în urbe pentru acțiunile de promovare în mediul online a Slatinei și locuitorilor ei merituoși.