Scene incredibile! Bătaie între eleve în plină stradă

236

Un clip video postat pe o reţea de socializare, în care două eleve de clasa a IX-a se bat în mijlocul străzii în Alexandria, a sesizat polițiștii care efectuează o anchetă în cazul celor două.

Momentan nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, dar li se vor lua declarații celor două eleve.

„Da, se lovesc pe o stradă din municipiul Alexandria, poliţiştii de proximitate s-au sesizat din oficiu, nu este depusă nicio plângere deocamdată. Fetele învaţă după-amiază, nu a putut fi luată legătura cu acestea pentru a da detalii cu privire la cele întâmplate. Ambele fete sunt de clasa a IX-a, la licee diferite din Alexandria. Incidentul a avut loc marţi, aseară a fost pus filmuleţul, iar astăzi au făcut poliţiştii verificări. Fetele sunt ambele din mediul rural”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

„Li se vor lua declaraţii. Riscă amendă privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar dacă vreuna dintre fete va depune plângere pentru lovire şi alte violenţe se va deschide dosar penal. Nu se ştie dacă erau în timpul orelor de curs. Incidentul a avut loc în afara unităţilor de învăţământ, pe strada Ion Creangă din Alexandria”, a mai spus Teodora Dragole.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman a afirmat că nu ştie despre incident, acesta având loc în afara unităţilor de învăţământ.