Pahonțu, mesaj către Paul Stănescu: Liviu Dragnea va fi executat până în martie

217

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a afirmat astăzi că a primit un mesaj de la șeful Serviciului de Pază și Protecție, Lucian Pahonţu. Potrivit demnitarului, acesta i-a transmis printr-un „prieten” că Liviu Dragnea, președintele PSD, va fi ‘executat’ până în primăvară și că el va putea prelua chiar și șefia partidului dacă va colabora.

Potrivit Agerpres, liderul PSD Olt și vicepremier, Paul Stănesccu a povestit astăzi cu i-a transmis șeful SPP un mesaj amenințător.

„A venit un prieten la mine din partea unui înalt funcţionar al statului român, am înţeles că Pahonţu îl cheamă, şi mi-a spus următorul lucru: să-mi transmită la două săptămâni după ce am fost numit vicepremier, ministru al Dezvoltării că e foarte bine să colaborez, pentru că o să am protecţie, pentru că Liviu Dragnea va fi executat până în martie cel târziu şi că eventual eu aş putea să preiau şi partidul chiar”, a susţinut Stănescu la Parlament.

Vicepremierul Paul Stănescu nu a știut să răspund la ce fel de colaborare s-a referit Pahonțu.

„Nu ştiu. Am spus următorul lucru: te rog să-i spui că a greşit adresa total. Nu ştiu cine e Pahonţu, nu l-am văzut în viaţa mea. Niciodată nu m-am gândit să preiau partidul şi nici nu mă gândesc. Nu cred că SPP e de vină, cred că oamenii sunt de vină şi e impardonabil să se spună aşa ceva. Eram vicepremier, asta înseamnă un atentat grav la democraţie” a spus vicepremierul.

După ce președintele Camerei Deputaților și cel al Senatului au refuzat servicile oferite de subordonații lui Pahonțu, aceeași decizie a fost luată și de membrii Guvernului Dăncilă.