CSM Slatina, VICTORIE în DERBIUL SUFERINȚEI

80

Hanbalistele slătinene au câștigat astăzi primul meci al returului Ligii Florilor, disputat pe teren propriu, în fața rapidistelor. Întâlnirea denumită și ,,derbiul suferinței” a fost una importantă pentru cele două echipe ocupante ale ultimelor poziții în clasament. După un joc frumos, sportivele Victorinei Bora au încheiat meciul cu un avantaj de șase goluri, tabela de marcaj a arătat la final 29-23.

Bucurie mare în rândul handbalistelor slătinene după victoria obținută în fața rapidistelor, în primul meci al returului. Victoriei le redă speranța fetelor antrenate de Victorina Bora că își pot atinge obiectivul: rămânerea pe prima scenă a handbalului feminine.  Sportivele sunt hotărât să abordeze de acum în colo fiecare meci ca fiind unul decisive și se gândesc chiar şi la obținerea de victorii pe terenul adversarelor din prima parte a clasamentului.

Handbalistele slătinene au reușit să obțină prima victorie pe teren propriu, după un joc bun, cu faze frumoase în atac și o apărare care a funcționat ceas. Practic, fetele lui Bora au condus jocul atât în teren cât și pe tabela de marcaj. Deși miza întâlnirii era extrem de importantă pentru ambele echipe, rapidistele au intrat în teren extrem de timorate. Lipsa de concentrate a condus la multe greșeli atât în apărare, cât și în atac. Diferența de pe teren a fost mult mai mare decât o poate arăta scorul indicat de tabela de marcaj la finalul întâlnirii: 29 la 23. Cu toate acestea staful tehnic al rapidistelor a dat vina pe arbitraj și a amenințat că, în meciurile cele mai importante pentru stabilirea retrogradatelor, va face noncombat, introducând în teren junioarele.

CSM Slatina continua să păstreze lanterna roșie chiar și după această victorie. Speră să scape de aceasta după următorul meci pe care-l vor susține în deplasare, pe terenul de la Corona Brașov, echipă clasată pe locul 6, scăpată de emoțiile retrogradării.

Mai multe amănunte vă vom oferi luni, într-o ştire video.