Revoltător! Doi tineri au împușcat un câine însoțit de stăpânul său

64

Un câine a fost împuşcat în zona nasului, de doi tineri care se plimbau cu maşina în Constanța pe şoseaua de variantă a oraşului. Stăpânul câinelui a povestit că aceștia au împușcat câinele din mașină punându-i, astfel, și lui viața în pericol.

Stăpânul patrupedului, Costică Mezenuc a povestit: „Câinele a scăpat de lângă mine, a plecat să se joace. O maşină care de ani zile vine să ne împuşte câinii, pe ascuns, a scos arma pe geam şi a tras. I-a pus viaţa în pericol. Rog oamenii să mă ajute să-l prindem pe acest individ, să-l dau în judecată, este un braconier, împuşcă iepuri pe câmp, împuşcă căprioare. El e implicat şi la Tulcea într-un braconaj, e implicat mai mult. E băiatul unui om mare dintr-un partid mare şi n-are frică de nimic, a zis că el împuşcă pe cine vrea“.

Căţelul rănit a fost dus la o clinică din Constanţa și a fost operat pentru extragerea proiectilului care a pătruns în faţa lui, făcându-i răni multiple.

Tinerii care au comis fapta sunt căutați în prezent de polițiști pentru a fi trași la răspundere, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Marius Niculescu.