Prins după Revelion, la furat în casă

274

Un slătinean a fost prins la furat într-o casă chiar de către proprietară. Deși a sărit de geam, hoțul nu a scăpat de oamenii legii.

Prins la “colindat” chiar de către proprietara casei pe care a vizitat-o în prima zi noului an, un slătinean în vârstă de 44 de ani a fost reținut de către poliție. Pe 1 ianuarie, o femeie, de 30 de ani din Slatina a surprins în locuința sa o persoană necunoscută, care a fugit pe fereastră având asupra sa bunuri sustrase. Deși a reușit să scape de proprietara care l-a prins “la lucru”, hoțul nu a scăpat de oamenii legii.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii slătineni au identificat un bărbat, de 44 de ani, din localitate, care avea asupra sa o pereche de cercei și suma de 600 lei, bunuri ce ar fi fost sustrase din locuința reclamantei, prejudiciul fiind recuperat integral. Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, la data de 02 ianuarie fiind prezentat Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.”, arată Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Hoțul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.