Mazăre a fugit din țară. El cere azil politic în Madagascar

75

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fugit din ţară şi cere azil în Madagascar. Informaţia a fost prezentată de jurnalistul Victor Ciutacu, într-o intervenţie în direct la România TV.

Jurnalistul a susţinut că a primit un mail din partea lui Radu Mazăre cu documente în care fostul primar îşi explica gestul. Documentele, adresate cel mai probabil autorităţilor din Madagascar, conţin detalii despre dosarele şi situaţia sa penală.

“Sunt o ţintă a statului paralel. (…) Pentru toate aceste motive am decis să cer azil statului Madagascar. Când în România va exista o justitie reală, mă voi întoarce.”, ar fi scris Radu Mazăre în finalul documentului, potrivit jurnalistului Victor Ciutacu.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că Radu Mazăre ar fi plecat din România în ziua de Crăciun, la ora 13.00, cu o cursă către Paris de pe Aeroportul Otopeni.

Radu Madzăre, fostul primar al Constanţei, şi-a deschis, în urmă cu mai mușți ani, un complex de bungalow-uri pe o plajă, la Oceanul Indian, în Madagascar. Pasionat de aventură, Mazăre s-a axat pe clienţii înnebuniţi după adrenalină, cărora le oferă cursuri speciale.

Cazarea la Radu Mazăre costă 77 de euro pe noapte, iar afacerea îi merge bine dacă este să ținem cont că pentru o rezervare este nevoie de o programare cu câteva luni înainte.