A furat banii din pomelnice și a mers apoi la postul jandarmilor

57

Un eveniment ilar s-a petrecut în Hunedoara, la schitul Starja, unde un bărbat care a furat banii din pomelnice a fost prins la scurt timp, după ce a mers la postul jandarmilor montani din Straja.

Acesta s-a recomandat ca fiind de la Serviciul de Protecţie şi Pază şi a cerut voie să folosească toaleta. Vigilența jandarmilor nu a putut fi, însă, înșelată.

Potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi de către Jandarmeria Hunedoara, la postul montan de jandarmi din Straja s-a prezentat un bărbat care a susţinut că este de la SPP şi a cerut permisiunea de a folosi toaleta din sediul postului.

Jandarmilor li s-a părut suspect şi l-au legitimat, apoi i-au cerut bărbatului să le arate ce are în bagaje, moment în care au descoperit mai multe bancnote de 1, 5, 10 şi 50 de lei, pomelnice şi diverse obiecte bisericeşti. Jandarmii au mers la schitul din staţiunea Straja, unde, după ce au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere, au observat că bărbatul furase bunurile din interiorul bisercii.