A cumpărat medicamente și a primit un Logan

927

Un oltean se numără printre cei zece câștigători ai concursului lansat de cea mai mare rețea de farmacii din România. Moș Crăciun i-a adus o Dacia.

„Mos Crăciun îți poate da o Dacia pentru inima ta” este campania la care s-au înscris numeroși clienți ai celui mai mare lanț de farmacii din țară. Campania desfășurată în perioada 13 noiembrie – 20 decembrie a adus de Crăciun zece mașini celor care au depus taloane. Extragerea a avut loc în Ajun și a fost transmisă în direct la o televiziune națională. Au câștigat câte o Dacia clienți din Dej, Mioveni, Timișoara, Bacău, Satu- Mare, Negrești- Oaș, Giurgiu, Râmnicu Vâlcea, Focșani și Caracal.

Norocosul oltean se numește Eugen Popescu și este așteptat la farmacia indicată telefonic de reprezentanții retailerului farmaceutic în vederea validării talonului câștigător până la data de 12 ianuarie 2018.

Cei dezamăgiți că nu se numără printre cei extrași mai au o șansă dacă unul dintre cei zece câștigători anunțați nu se prezintă în farmacie sau nu se poate identifica cu actele înscrise pe talon și bonul fiscal în baza căruia a completat talonul. Atunci se va apela la taloanele de rezervă.

Rețeaua de farmacii Catena cuprinde peste 570 de unități deschise la nivel național și se poate lăuda cu peste 4,5 milioane de clienți fideli.