Fetiță și tatăl său, ATACAȚI și mușcați de pisică. Copilul a ajuns la spital

243

În noaptea de Ajun, o pisică și-a atacat stăpânii, fetița și tatăl ei ajungând la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Noaptea de Ajun nu a adus surprize plăcute tuturor copiilor. O fetiță din Slatina a fost atacată în timp ce dormea de o pisică, ce a devenit agresivă. Cei care au intervenit au fost polițiștii locali, care au chemat ambulanța.

“Un incident mai puțin obișnuit a fost înregistrat prin dispeceratul instituției, în data de 24.12.2017, în jurul orelor 00.34, când proprietarul unui animal de companie, în speâă, pisică, a sesizat faptul că aceasta, fără un motiv aparent, a devenit agresivă și în timp ce dormeau, a sărit și mușcat pe nepoata sa în vârsta de 11 ani și pe fiul acestuia de 42 ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali care au solicitat ambulanța, cele două persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Olt, pentru îngrijiri, minora rămânând internată. “, a declarat  directorul Poliției Locale Slatina, Adrian Pop.

Potrivit directorului medical al SJU Slatina, Cătălin Pătru, fetiței i s-a administrat vaccinul antirabic, medicii stabilind că pacienta nu are nevoie de îngrijiri medicale suplimentare în urma zgârieturilor provocate de animal.