Șeful Poliției Piatra-Olt – mutat la Arme, Roberto Luca – noul șef. Urmează alte schimbări

590
Emilian Avram a condus timp de 12 ani Poliția Piatra-Olt

Poliția olteană a operat schimbări la conducerea Poliției orașului Piatra-Olt și va organiza săptămâna viitoare concursuri pentru șefia polițiilor municipale Slatina și Caracal, precum și a Poliției Rutiere Olt.

După mai bine de un deceniu în care a condus Poliția orașului Piatra-Olt, o comunitate destul de dificil de stăpânit, comisarul șef Emilian Avram a fost înlocuit din funcție. Noul ocupant al postului este Roberto Luca, ofiţer în cadrul Biroului Control Intern al IPJ Olt. Avram a fost numit începând cu 1 decembrie șef la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Iar acestea nu sunt singurele schimbări operate de IPJ Olt. La concursuri ce se vor organiza săptămâna viitoare au fost scoase și șefia Poliției municipale Caracal, râvnită de 3 candidați, cea a Poliției Rutiere Olt unde s-a înscris actualul ocupant al postului- Bogdan Voica, dar postul de şef al Poliţiei Slatina, disputat de doi angajați ai acestei instituției: comisarul Sorinel Bărbuică, cel care ocupă şi în prezent această funcţie, prin împuternicire, şi comisarul Marian Bărbulescu, din cadrul Serviciului Judiciar al Poliției municipiului Slatina.