Angajări la Primăria Slatina. Noul an începe cu concursuri

833

Casieri, paznici, administrator, inspector şi lucrător social sunt funcţiile pe care Primăria Slatina angajează în această perioadă, concursurile fiind organizate la începutul anului viitor.

Primăria Slatina a scos la concurs 8 posturi la mai multe servicii şi birouri din subordine. Astfel, la Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public se caută la Serviciul Administrare Parcări 3 casieri şi 2 paznici. Pentru casieri se cer studii medii şi o vechime în muncă – minimum 6 luni, iar pentru posturile de paznic se primesc şi absolvenţi de 8 clase, cu certificat calificare – agent pază, atestat agent pază şi fără vechime în muncă. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 21 decembrie data limită pentru depunerea dosarelor, 4 ianuarie proba scrisă, 8 ianuarie interviu.

Clubul Sportiv Municipal Slatina a scos la concurs postul de  administrator, treapta I la Compartimentul Administrare Baze. Se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat şi vechime în exercitarea funcţiei de minimum 3 ani. 21 decembrie este termenul limită de depunere a dosarelor, proba scrisă urmând a fi susţinută pe 4 ianuarie, iar interviul pe 9 ianuarie.

Direcţia Protecţie şi Asistenţă Socială caută lucrător social, candidaţii acceptaţi fiind cei cu studii medii şi cursuri de lucrător social. Tot 21 decembrie este termenul limită de înscriere, concursul urmând a fi organizat pe 5 ianuarie proba scrisă şi 8 ianuarie interviu.

Ultimul post scos la concurs în această perioadă în cadrul Primăriei Slatina este la Serviciul Urbanism, Amenajarea Teritoriului, de inspector, clasa I, grad profesional debutant.  Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă. 27 decembrie este termenul limită de depunere a dosarelor, candidaţii înscrişi urmând a susţine concurs pe 9 ianuarie proba scrisă şi 11 ianuarie interviu.