30 de autocare vin spre București.PSD reacționează la proteste

176

Pe rețelele de socializare s-au anunțat mitinguri de protest împotriva Legilor justiției, iar cei de la PSD reacționează și se pare că își aduc simpatizanții la București, pentru a cotrabalansa protestele celor de la #Corupțiaucide.

Conform unei autorizații emise de Primăria Capitalei, de 1 Decembrie, 30 de autocare vor sosi în Capitală și se pare că cei de la PSD ar mai fi dorit încă 20.

 

“1 decembrie 2017, intre orele 07.00 – 18.00, pentru participarea la parada Zilei Nationale a Romaniei, vor sosi in Bucuresti cca. 30 de autocare, care vor stationa in locuri special amenajate in acest sens, in zona invecinata cu intrarea C a Complexului Expozitional Romexpo, asa cum declara organizatorul. Afluirea si defuirea participantilor se vor face in mod individual si nu se va afecta traficul pietonal si rutier din zona. Conform prevederilor art. 12 alin. 1 lit, d din Legea 60/1991 republicata, organizatorul adunarii publice va delimita spatiul de desfasurare prin semnalizare distincta si vizibila. Totodata organizatorul, sub indrumarea si supravegherea fortelor de ordine de la fata locului, va lua masuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranta suficient pentru eliminarea eventualelor situatii generatoare de risc la adresa participantilor, unde nu va fi permisa parcarea vehiculelor destinate transportului”, se arata in protocolul aprobat de Primaria Capitalei.