PREOTEASA, care a făcut sex cu propriul elev minor, a fost CONDAMNATĂ. Află sentinţa după ce sinuciderea băiatului

349

Profesoara care a făcut sex cu propriul elev minor a fost condamnată. Judecătoria Piatra Neamț a pronunțat hotărârea în procesul Crinelei Marc, acuzată că a avut o relație cu elevul ei, Marius Săndulache, la momentul respective elev în clasa a IX-a la Seminarul Teologic Ortodox Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Piatra Neamţ. Profesoara soţie de preot a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu elevul ei, care s-a sinucis când a aflat că vrea să renunţe la el.

Marius Săndulache s-a sinucis pe 17 noiembrie 2016, aruncându-se în râul Bistriţa, după ce profesoara cu care avea o relaţie i-ar fi că spus că vrea să rupă relația. Anchetatorii au stabilit că ultimul apel al băiatului a fost către profesoară iar discuţia dintre ei a durat mai mult de 15 minute. La vremea respectivă, părinţii lui Marius au învinuit-o pe profesoară pentru moartea fiului lor, iar preotul i-a luat apărarea. În plus, el a susţinut că este tatăl copilului pe care profesoara urma să-l aducă pe lume. Părinţii elevului au declarat că vor cere testul de paternitate pentru bebeluşi. Ei bănuiesc faptul că profesoara ar fi rămas însărcinată cu fiul lor.

Judecătorii au găsit-o vinovată pe profesoară de întreţinere de relaţii sexuale cu un minor la o pedeapsă de un an și jumătate, cu suspendare. Ea nu va mai avea dreptul să mai predea timp de 5 ani și va trebui să presteze 60 de zile de muncă neremunerată la Primăria Piatra Neamț sau la Primăria Roznov. Instanța a obligat-o să plătească plătească daune de 50.000 de lei către părinţii băiatului. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.