Caravana de recrutare a Jandarmeriei Române ajunge în Slatina

141

Mâine, caravana Jandarmeriei Române ajunge în municipiul Slatina, celor interesați de o carieră în sistem fiindu-le prezentate condițiile de admitere pentru sesiunea din ianuarie 2018.

O nouă strigare pentru viitorii jandarmi: caravana de recrutare ajunge la Slatina, fiind prezentă în trei puncte din capitala Oltului.

” Caravana de recrutare a Jandarmeriei Române va fi prezentă în fața Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt începând cu ora 09.00, pe strada Primăverii (parcare Piața Zahana) începând cu ora 10.00 și pe strada  Ecaterina Teodoroiu ( parcare Piața Steaua) începând cu ora 11.00. Cu această ocazie, jandarmii olteni vor prezenta condiţiile de participare la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018. Caravana inscripţionată cu mesajul “Vino în echipa noastră!”, are ca obiectiv promovarea ofertei educaţionale, precum şi recrutarea candidaţilor pentru cele două şcoli postliceale din subordinea Jandarmeriei Romane.”, anunță Claudia Niță, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.

Personalul specializat din cadrul structurii de Resurse Umane, împreună cu alte cadre din inspectorat, vor oferi tinerilor dornici să urmeze o carieră militară informaţii despre condiţiile de participare, înscriere, concurs, perioada de şcolarizare, respectiv drepturile şi obligaţiile jandarmilor.

Cererile-tip de înscriere se depun de candidaţi până la data limită de 5 decembrie, iar concursurile de admitere sunt organizate în perioada 13 – 21 ianuarie 2018.