ÎNGROZITOR O familie întreagă a dispărut într-un accident

249

Un copil şi părinţii lui au murit într-un teribil accident rutier produs în judeţul Mehedinţi. Maşina în care se aflau s-a izbit de un TIR pe drumul care duce spre Belgrad, foarte aproape de graniţă.

Tragedie parcă trasă la indigo. La câteva ore după ce doi soţi şi-au pierdut viaţa în judeţul Mehedinţi, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR, alţi trei oameni, printre care şi un copil, şi-au găsit sfârşitul într-un mod similar pe drumul care duce spre Belgrad.

Pe Drumulu Național 59, în apropiere de Stamora Moravița, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR. Din primele verificări se pare că autoturismul ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autotrenul care circula din sens opus. Din păcate, în urma accidentului au rezultat trei victime decedate, între care un copil. În cauză a fost deschis un dosar penal de săvârșire a infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările comiterii accidentului,, a declarat Ionuț Sârbu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Potrivit acestuia “Intervenţia a fost foarte grea. Autoturismul era sub TIR. Am scos 2 victime. Șoferul a fost mai greu, că a trebuit să scoatem maşina de sub TIR.

Din nefericire, toate victimele au pierit. Copilul avea doar 4 ani, iar adulţii – 39, respectiv 43 de ani. Împrejurările în care a avut loc tragedia sunt anchetate de poliţişti.