INCREDIBIL Un elev a fost înjunghiat la şcoală

134

Un licean din Alexandria a ajuns la spital după ce a fost agresat de tatăl unui coleg, în urma unui conflict pe care l-a avut cu acesta. Bărbatul avea asupra sa un cuţit, dar anchetatorii nu au stabilit deocamdată dacă a fost sau nu folosit în timpul conflictului. Presa locală scrie însă că băiatul a fost înjunghiat în braţ.

Incidentul a avut loc, astăzi, la Liceul Tehnic nr.1 din Alexandria, pe terenul de sport, după un conflict dintre doi elevi, unul de 14 ani , altul de 18 ani.

Se pare că scandalul între cei doi copii a pornit după ce elevul de 14 ani a agresat mai mulți colegi mai mici. Elevul mai mare ar fi încercat să aplaneze conflictul, iar cel de 14 și-a chemat în ajutor tatăl, care a venit însoţit de un prieten, aceştia agresându-l pe elevul de 18 ani.

După acest conflict, cei doi elevi au fost transportaţi la spital.

Elevul de 18 ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral minor şi plagă escoriată la braţul drept, iar cei de 14 ani a suferit un traumatism cranio-facial.

Poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a liniştii publice, loviri şi alte violenţe, precum şi pentru portul şi folosirea de obiecte periculoase după ce asupra tatălui a fost găsit un cuţit.

Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit dacă acest cuţit a fost folosit în timpul conflictului.