Ministrul Petre Daea se înconjoară de olteni. Emil Marinescu, noul consilier personal

324

Șeful agriculturii romnânești se înconjoară de olteni. După ce zilele trecute l-a numit pe președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu, pe post de consilier personal, el i-a oferit același post și actualului director al Direcției Agricole Olt, Emil Marinescu. Ordinul de numire i-a sosit, funcția urmează să o ocupe de la începutul lunii viitoare.

Informația furnizată de Realitate Oltului în urmă cu câteva zile, privind plecarea în Ministerul Agriculturii a lui Emil Marinea,  se dovedește corectă. Funcția pe care acesta o va ocupa nu va fi, însă, cea de secretar de stat ci una de consilier personal al ministrului Petre Daea.
,,Avem specialiști buni în domeniul agricol. Acest lucru este dovedit și de ultimele numiri făcute de domnul ministru Petre Daea. După Florin Ciobanu, în echipa de consilieri personali a intrat și Emil Marinescu. Numirea a fost făcută, urmează să preia funcția,, a declarat Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.

Emil Marinescu, directorul Direcției Agricole, înplinește la finele acestei luni vârsta de pensionare, el urmând să părăsească ședia instituției.