INCREDIBIL O duduie câștigă mai mult decât președintele Iohannis

409

Se numește Elena Petrașcu și a ocupat până astăzi postul de șef de cabinet al ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale. Concomitent, duduia a îndeplinit și funcția de director juridic la Compania Națională Poșta Română. De pe urma funcțiilor deținute, Petrașcu a obținut în ultima perioadă peste 22.500 lei lunar. De astăzi doamna a fosat numită la șefia Poștei Române

Elena Petrașcu a fost, în același timp, angajată a ministerului și director juridic la Poșta Română, încasând venituri din ambele locuri. Inițial, aceasta era pontată cu câte opt ore la ambele instituții, dar cum în Uniunea Europeană nu poți depăși 13 ore de muncă pe zi, în cele din urmă, Petrașcu a rămas cu opt ore de lucru la Poștă și cu alte patru la minister.

Dincolo de aceste date, uimitor este venitul care au intrat lunar în buzunarul Elenei Petrașcu până acum. Potrivit declarațiilor de avere, aceasta încasa aproximativ 21.000 de lei de la Poșta Română și încă 1.500 de lei de la Ministerul Comunicațiilor. În plus, ea a mai primit aproximativ 1.000 de euro ca reprezentant al Ministerului în CA de la Telekom. Un calcul simplu arată că în fiecare lună, Elena Petrașcu a obținut un venit apropiat de 6.000 de euro.

Cu alte cuvinte, ea a încasat mai mulți bani decât președintele României, cel al Senatului, al Camerei Deputaților, al Curții Constituționale și al Curții de Conturi a României.

CV-ul Elenei Pătrașcu este unul impresionant, aceasta deținând pțână acum numeroase funcții de conducere în multe ministere ale guvernelor care s-au succedat. Se pare că duduia este omul care le știe pe toate și fără de care nimic nu ar merge prin administrația centrală.