Aleargă în memoria eroilor la Ștafeta Veteranilor

170

Slatina Running se alătură celor peste 100 de ultramaratoniști și cicliști care și-au anunțat intenția de a participa la Ștafeta Veteranilor. Din Slatina se va pleca în dimineața zilei de 12 octombrie.

Oltenia, Bucureștiul și Moldova vor fi unite la pas cu Careiul în cadrul Ștefetei Veteranilor. Și sportivii de la Slatina Running au răspuns prezent invitației lansate de grupul de voluntari Invictus România de a li se alătura la startul său pe traseele Ştafetei Veteranilor-  care unesc Iașiul, Bucureștiul și Craiova cu orașul Carei, plecarea din Slatina fiind anunțată pentru dimineața zilei de 12 octombrie.

Invictus România îi provoacă pe români, pentru a patra oară, să facă un gest de recunoştinţă şi să alerge în memoria eroilor lor, a bunicilor, străbunicilor, rudelor care s-au jertfit pentru libertatea şi independenţa noastră.

Ştafeta Veteranilor” este un eveniment organizat în contextul Anului Veteranilor de Război și sărbatoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României.

Evenimentul este organizat de Asociația Voluntarilor Invictus România împreună cu Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne în colaborare cu Asociația Națională a Veteranilor de Război, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” și Asociaţia de Caritate din Armata României „Camarazii”.