Selecție pentru lucrători în domeniul hotelier- gastronomic în Germania

100

Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani, reprezentați de Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională Hessa, caută 19 lucrători români. Oltenii calificați se pot adresa AJOFM Olt, selecția fiind organizată ȋn luna octombrie la Brașov.

8 ospătari, 2 recepționeri hotel, 4 bucătari /commis de cuisine, 1 coordonator evenimente, 1 sous chef, 1 organizator salon mic dejun, 1 agent operațiuni hotel și 1agent servicii clienți caută angajatorii germani în această perioadă. În total 19 posturi în domeniul hotelier-gastronomic, cel mai important angajator fiind Hotel Marriott Frankfurt.

În vederea selecției, organizată de angajatori luna viitoare la Brașov, oltenii interesați pot primi formularele de aplicare și pot fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate la Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, serviciul EURES.

Cei interesați trebuie să aibă cunoștințe de limba germane și/sau engleză, calificare profesională și experiență în domeniu și anumite cerinte în funcție de post.

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1800 – 2250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și sous chef, 1850 – 2095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer, organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți, 2000 – 2500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente.

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.