Caz şocant de canibalism. Un cuplu a ucis zeci de oameni pentru a-i servi la cină

143

Polițiștii din Rusia au descoperit unul dintre cele mai grave cazuri de canibalism din lume. Totul s-a întâmplat după ce au fost găsite fotografii cu trupurile mai multor persoane pe telefonul unui individ. Acestea erau date dispărute.

Cazul îngrozitor s-a petrecut în sudul regiunii Krasnodar. În acest caz,  Poliţia a arestat un bărbat de 35 de ani dar şi pe soţia acestuia, ambii fiind acuzaţi de uciderea a aproximativ 30 de persoane pentru le consuma unele părți din trupul victimelor. Totul s-a întâmplar, susține CNN, în anul 1999.

Descoperirea a fost făcută la începutul lunii septembrie, de o echipă de muncitori care efectuau lucrări la un drum din Krasnodar. Aceștia au găsit un telefon mobil în care erau fotografii cu cei doi arestaţi alături de resturi de corpuri umane. Telefonul a fost predat poliţiştilor, care i-au identificat pe cei doi soţi. Conform anchetatorilor, bărbatul arestat este un muncitor în construcţii în vârstă de 35 de ani. Se estimează că bărbatul împreună cu soția sa au ucis peste 30 de persoane. Până în prezent, Poliţia a identificat şapte victime ale celor doi indivizi.

La percheziționarea apartamentului celor doi soţi, poliţiştii au găsit fragmente de piele ce aparţineau victimelor şi mai multe borcane ce conţineau rămăşiţe umane.

Femeia arestată, Natalya Baksheyeva, a recunoscut comiterea crimelor şi a actelor de canibalism, relatează Ria Novosti. Cei doi soţi se află în custodia poliţiei şi sunt sunt supuşi unor examinări psihiatrice.