Vor merge la școală echipați corespunzător. Zeci de copii primesc daruri prin intermediul unei biserici

92

Noul an școlar va fi început cu bucurie de către zeci de copii din Caracal, care vor primi daruri din partea oamenilor de bine prin intermediul unei biserici.

Începutul unui an școlar nu este așteptat cu nerăbdare de către toți copiii. Cei din familii nevoiașe se gândesc că nu vor avea cu ce se încălța sau îmbrăca și se vor simți umiliți în fața colegilor care-și etalează noile achiziții. Pentru ca și pentru ei clopoțelul să sune cu bucurie, parohia Bisericii Spitalului Municipal Caracal s-a implicat în colectarea de obiecte trebuincioase. Așa se face că preotul Doru Iagăru a primit din partea oamenilor de bine sute de obiecte ce vor ajunge la copiii care au mare nevoie de ele.

„Am primit aproximativ 200 de articole noi de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii. În prag de nou an şcolar, peste 50 de copii vor primi aceste daruri. Mulţumim Nora Andrei!”, a postat preotul pe pagina de socializare un mesaj de  mulțumire.

Iar aceste daruri nu sunt singurele oferite copiilor săraci prin intermediul parohiei păstorite de preotul Iagăru. Cu câteva zile în urmă, preotul a însoţit la cumpărături pentru noul an şcolar doi copii: Mihai şi Nicoleta. Aceștia au primit încălţăminte, hăinuţe, rucsaci şi rechizite şcolare în valoare de aproximativ 800 RON. Cele care au făcut posibil acest lucru sunt familiilor Dinu Ion (Bucureşti) şi Ghiocel Negrilă (Caracal).

Un exemplu ce poate fi urmat de toți cei care doresc să aducă un zâmbet pe chipul acestor copii și doresc să-i încurajeze astfel să nu abandoneze școala.