O biserică din Slatina strânge rechizite pentru copiii nevoiași

584

Parohia Sfinții Împărați Sopot a lansat zilele acestea o campanie de strângere de obiecte școlare noi și identificare a familiilor nevoiașe care nu le pot asigura copiilor lor cele necesare începerii noului an școlar.

,,Ajutată și tu un şcolar!” este campania lansată de parohia Sfinții Împărați Sopot din Slatina, campanie ce se adresează copiilor proveniți din familii fără posibilități materiale, care au mare nevoie de ajutor pentru a merge la școală având necesarul școlar.

„Fiecare putem participa, donând rechizite sau obiecte școlare noi, necesare copiilor dornici de a descoperi tainele ascunse în buchiile cărților, dar cu posibilități materiale scăzute. Obiectele se pot depune în spațiul amenajat din tinda bisericii, în baza unui borderou. Vă așteptăm să vă alăturați acestei campanii chiar și prin distribuirea acestui anunț, dar și să propuneți copii ce pot beneficia de ajutorul nostru”, este apelul preotului paroh.

Orice obiect donat poate aduce un zâmbet pe chipul unui copil care nu va trece astfel pragul școlii cu rușine sau umilit de colegi. Haideți să nu rămânem indiferenți și să facem o bucurie unui copil care nu are cu ce să meargă la școală!

Obiectele școlare pot fi donate Bisericii Sf. Împărați Spot